inloggen

Een deep dive: speciaal aanbod t/m 31 juli

Jul 24, 2024

Lieve {{ first_name }}

Ik heb een uitnodiging voor jou.

Een uitnodiging voor een deep dive in het alchemistische proces dat compassie heet.

Vorig jaar is er een prachtig programma geboren dat het resultaat is van zoveel jaren van zelf mijn weg vinden in de wereld. Van zelf mijn centrum terugvinden nadat alles op zijn kop was gezet. Van het in mijn eigen leven toepassen van het principe “The only way out is in” of eigenlijk: “the only way out is through”.

Ik heb het over “The Alchemy of compassion

Mijn pad waarin ik dit allemaal leerde

De uitdagingen op mijn pad gingen van het puur zijn van een gevoelige ziel die het leed van de wereld en wat daar niet in klopt diep kan voelen. Via het niet op mijn plek zijn in mijn werkende leven en tegelijkertijd doodsbang zijn om iets te veranderen daarin (en ja, mijn hart riep en riep en riep!). Door momenten van ontdekken dat hoe ik de dingen deed niet meer voor mij werkte, dat ik mocht vertragen, verzachten, aanwezig zijn, daar waar mijn hele systeem riep: ren en vlucht! Naar een periode van diepe rouw waar geen ontkomen aan was en die me met beide benen heel diep IN de aarde plantte. In de baarmoeder van moeder aarde.

Blijf.

Hier.

Wees stil.

Hou jezelf vast.

Wat er energetisch shift

Compassie is al lange tijd een centraal thema in mijn werk. Maar wat het werkelijk IS, de magie ervan, ben ik pas later gaan begrijpen als ik heel eerlijk ben. Toen ik in aanraking kwam met energetisch werk en mijn 6e zintuig veel meer ging ontwikkelen en aanscherpen kon ik zo scherp zien hoe dat alchemistische proces werkt.

Energetisch maar ook fysiologisch. Door in het veld van compassie, van liefdevol aanwezig zijn bij jezelf te stappen, komen op DNA niveau hormonen vrij die zorgen voor transmutatie. Er ontstaat een energetische shift. In het veld is dat zichtbaar doordat er ineens helderheid ontstaan. Stroming. En draagkracht. Verzachting. En ook stevigheid.

Ik weet niet of dit te onderzoeken is of aan te tonen. Ik zie het zelf meer als een mystieke ervaring die heel tastbaar is. Want dat ervaar je vervolgens in je dagelijks leven. Er ontstaat een compleet andere staat van zijn doordat je werkelijk aanwezig blijft bij pijn en ongemak. 

Heel vaak gebeurt aanwezig zijn vanuit het hoofd. Ik moet erbij blijven. Ik doe het en dan lost het op. Maar dat is een laag waarop er weinig zal bewegen, misschien voor even, maar niet blijvend. En die diepere laag, dat is juist waar de alchemie plaatsvindt. Dat is niet iets dat je uit een boek leert of je laat vertellen. Dat vraagt om het te ervaren.

The Alchemy of compassion is een heel praktisch programma, met een diepe en mystieke laag. 

We werken met oefeningen die je in het alledaagse kan toepassen. Maar duiken ook de schaduw in. We laten onszelf mens zijn en omarmen onszelf met alles erop en eraan. En staan onszelf ook toe dat dat lastig is en misschien nog niet lukt. We doen rituelen die ons ondersteunen in dat proces. Die ons afstemmen op dat waar we willen zijn, waar we naartoe willen bewegen. En die een magische laag raken. We brengen verloren zielsdelen weer thuis. We hebben lief. We lachen. We huilen. We helen. We delen onze verhalen met anderen en zien dat we niet de enige zijn. En zoveel meer.

Het is een warme en stevige circle waarin je gedragen wordt in jouw proces.

Een bedding waarin je een nieuwe weg kunt vinden.

Een bedding waarin je dichter bij jezelf kan komen dan je ooit bent geweest. En daar neem ik je in de vele bijeenkomsten die er zijn en de interactie die er is stap voor stap in mee.

Het duurt nog even voordat we beginnen. 

Maar je kunt nu al aansluiten.

Welkomstcadeau bij aanmelding voor eind juli 

Wanneer nu al weet dat je mee wilt doen, dan krijg je een fijn welkomstcadeau. Bij aanmelding voor 31 juli dan krijg je namelijk deelname aan de 5 attunements van dit jaar cadeau erbij, twv €122,-

Lees hier maar eens op je gemak wat ik geschreven heb over het programma en wat ervaringen zijn van deelnemers.

En natuurlijk snap ik dat je eerst eens wilt ervaren wat die kracht van compassie nu werkelijk is. In dat geval kan je meedoen met ‘De zachte kracht van compassie’ (ook wanneer je al wél weet dat je mee wilt doen natuurlijk!). In het weekend van  6 t/m 8 september en op 11 september neem ik je mee om dat te gaan ervaren. Deelname is kostenloos maar niet vrijblijvend: ik reken op je toewijding aan jezelf en je proces, dat je jezelf met liefde mag vasthouden. Aanmelden kan hier.

Veel liefde!

Stephanie

meld je aan

Ontvang medicinemails voor moeiteloos leven, inspiratie, tips en inzichten die jou brengen naar moeiteloos zijn & spelender * wijs.

IkĀ ga zorgvuldig om met jouw gegevens. Je kunt je elk moment afmelden.